сряда, 20 юли 2011 г.

Teddy

  Здравейте, днес изобщо не съм във форма.

Колкото повече ремонта приключва толкова повече сили и нерви не ми останаха, а и от три дни се разправям с някакви "МАЙСТОРИ"  и всичко ми заприлича на тотална "мечешка" услуга. Затова и тези картички са в това състояние, повлияни от настроението ми - недовършени и доста семпли. Въпреки,че обичам семплите, простите и изчистени неща днес ми е скапан деня и то от "МАЙСТОРИ".




Дано Вашия ден е усмихнат и приятен като слънцето, което е се смее широко и топло.

2 коментара:

  1. Нели, мила, колко добре те разбирам! Целият ни двор е в ремонт от месец май и колко "майстори" минаха...То не бяха мазилки, камък, чешма и какво ли не още! Но не бива да се предаваме и да позволяваме да ни "смачкват". Ще му дойде краят. А картичките ти са прекрасни - семпли, изчистени и красиви! Изобщо не ми изглеждат на недовършени. Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Напълно те разбирам и ти съчувствам! Където има една дума "Майстор да не ти влиза в къщата!" Май си имала нужда от нещо простичко, семпло, без натруфеност, за да може да ти донесе малко спокойствие след нервите покрай ремонта и мисля, че си се справила перфектно с терапията за самата тебе! Много са хубави, прекрасно подбрани и съчетани цветове! Всяка една е красива и за първи път нямам фаворит сред няколко показани картички от един и същи човек. Поздравления!

    ОтговорИзтриване

Много сте мили и Ви благодаря, че отделихте от времето си за мен!