понеделник, 12 септември 2011 г.

седмица 5 - Календар/че

 Здравейте, ето днес почти успях да стъкмя календара за седмицата на Хобисимо .
Някъде мярнах тези щипки и си помислих, че вместо да късаме страници е по-добре да добавяме дори и малки бележки към датите и така се появи моя календар-слънце  за цялата година. Дори от бързане забравих да прикрепя 2012, но за да не стане закъснението още по-голямо сега ще пусна няколко снимки така и обещавам в следващите дни да Ви го представя малко по-пищен. Месеците и дните от седмицата са на гърба в малко пликче и закрeпването им може да става според желанието и настроението  на всеки. Поглеждайки го всеки ден ще ме топли това слънце и ще озарява ежедневно душата ми. И да не пропусна поне да кажа, че вече имам и Коледен календар от рано и няма да се чудя кога е станал 1 декември  само лакомствата ще добавя за малки и големи!
Усмихнете се и Вие в този ден като мен!




P.S. Учудващо за мен толкова много описания не е за вярване!

7 коментара:

  1. Много е хитро! Браво за чудесната идея!

    ОтговорИзтриване
  2. Много оригинална идея! Ще те радва цяла година!

    ОтговорИзтриване
  3. Усмихна ме и още как! Страхотна, нетрадиционна, оригинална идея за календар! И което е по-важното - един такъв календар ще кара човек да се усмихва цяла година! Какво по-хубаво от това?

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотна идея!!!Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  5. Нели загледах се в твоите красоти и виж до къде стигнах назад във времето :-). Това е най-великият календар който съм виждала!Направо ме изуми!

    ОтговорИзтриване

Много сте мили и Ви благодаря, че отделихте от времето си за мен!