четвъртък, 8 септември 2011 г.

Много любов

   Здравейте, събуждам се и лека, по-лека навлизам в деня!
Току ме завладее музата и най-ненадейно ме изоставя, но пък аз не и се сърдя, а всеки път я очаквам с трепет и се опитвам да я даря с много любов!



Досега не бях правила специално картичка по поръчка, но ето че има първи път и се надявам да се хареса и на поръчителите и  получателите. Имам още няколко дни и мисля да предложа още поне два варианта. Наистина не съм правила картички за сватба и нещо трудно навлизам в темата /не, че не ми харесва или не ми е позната и ясна/ просто много идеи без време за реализация, но пък това съм аз.

6 коментара:

  1. Красива е! И идейна и любов струи от нея! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Идеална е!Много нежна!Харесва ми с това ,че е по-различна от картичките правени по такъв повод!

    ОтговорИзтриване
  3. Много е красив и "топъл" този проект, и различен, което мен също ме впечатлява :)

    ОтговорИзтриване
  4. Няма как да не я харесат! Особено ще им хареса, че си направила и специална кутия в тон с картичката.
    На мен самата ми беше много трудно с първата ми сватбена картичка и тя пак беше по поръчкал Аз толкова се притисних, че направиш 4 или 5 модела, вече съм забравила. Работих ги 3 дена и нито имах време да ги мисля много, нито да ги снимам, за да ги кача. Просто се осланях на музата. Накрая хората толкова ги харесаха, че взеха всичките, за да имат при следващ случай. Сигурна съм, че и при теб ще е така и ти го пожелавам от сърце!

    ОтговорИзтриване
  5. Не съм сигурна, а съм абсолютно, абсолютно убедена колко много ще завладее картичката ти и кутийката поръчителите и получателите на тази красота, събрала в себе си толкова емоция, толкова любов, толкова трепет!
    Разбирам и притесненията ти - без значение на каква тематика е първата ни поръчка, винаги си задаваме въпроси като "Ще се справя ли?", "Ще я харесат ли?. Нормално е. И се присъединявам към пожеланията на Ем!

    ОтговорИзтриване
  6. О, много е красива! Просто няма как да не я харесат. Кутийката е страхотно допълнение към картичката. Стои изискано и стилно с нея.

    ОтговорИзтриване

Много сте мили и Ви благодаря, че отделихте от времето си за мен!