сряда, 7 декември 2011 г.

Коледа, та дрънка!

   Добър вечер на всички по това време!
Сега ще Ви покажа някой от проектите ми за коледни сетове и презентации, които направих за няколко приятели.Ще ги включа в Забавлятелство Второ "Коледа, та дрънка!"

11 коментара:

 1. Леле, супер! От няколко минути стоя и им се любувам. Поставките за бутилки са страхотна хрумка.

  ОтговорИзтриване
 2. Много, много хубави, особено ми хареса кутиийката с прихлупените капачета! Поздравления за чудесната работа!

  ОтговорИзтриване
 3. Нели, всичките ти подаръчни комплекти са много красиви! Много интересна кутия за виното си измислила, би ли споделила как изряза отвора за бутилката, изобщо ако имаш нйкакво уроче.Поздравления и хубав ден!

  ОтговорИзтриване
 4. Нели,вече ти казах че елхичките ти са страшно идейни,но и цялостно сетовете са уникални-правиш стилни и запомнящи се хартиени шедьоври!Поздрав и прегръдка:)

  ОтговорИзтриване
 5. Уникални подаръци! Удоволствието започва от самото поднасяне на тези прекрасно изглеждащи сетове!

  ОтговорИзтриване
 6. Личи си, че си вложила много идея и стил във всеки един сет и са се получили жестоки! :) Получателите им ще са много доволни.. даже мъъъничко им завиждам :) хихи

  ОтговорИзтриване
 7. Третия комплект ме грабна, особено картичката с панделките!!!! Късметлии са твоите приятели!!!

  ОтговорИзтриване
 8. Много си се старала и доста потрудила. Много е трудоемко всичко и дано да си са забавлявала, но шом е за любими хора - със сигурност ти е било приятно. Аз си избрах 3-тия, червения сет. Виждам че всеки си избира... (хи-хи), жалко че няма да ги получим. Много са стилни и красиви всички комплекти. Всеки си има своя чар и собствен дух. Пожелавам Весели празници и много топлина!

  ОтговорИзтриване
 9. Белнел, чудесни масторийки си направила!!! Понеже не мога да открия е-майла ти, би ли ми писала на е-майл: margi_hk@yahoo.co.uk, за да се разберем на кой адрес да ти пратя картичката за коледната размяна :)

  ОтговорИзтриване
 10. Ехаа, чудесни подаръчни комплекти! Много идейни и трудоемки са, но крайния резултат определено оправдава старанието ти! Адмирации

  ОтговорИзтриване
 11. Страшно ми харесват коледните ти подаръци - супер издържани и стилни :)

  ОтговорИзтриване

Много сте мили и Ви благодаря, че отделихте от времето си за мен!