сряда, 11 януари 2012 г.

Честито

    Здравейте, и честита новата 2012 година!


Нека за всички е изпълнена с много здраве, късмет и берекет!
Това е последния подарък за миналата година и първи пост за тази новата година!
Не случайно изчаках до днес, защото имам прекрасен повод да зарадвам не само себе си а и вас, а щом Вие сте радостни аз ще съм двойно по-щастлива.
Малкия ми син днес става на 5 години и нашият дом е центъра на света сега и в този момент. Пожелавам на всички родени на тази дата много, много здраве, късмет и обичта на любимите им хора да им даде сила и смелост да изживеят с достойнство и благословение живота си!
   Ще ви покажа поканите за рождения ден и в следващите дни други изненади, защото купона ще бъде в събота и до тогава всеки ден ще спрятам по нещо. P.S.   :) Благодаря на семейството си, благодаря на бог и бъдете щастливи!
Няма да Ви бавя и отегчавам с изброяване и за да не пропусна някой, благодаря на всички,а на Маги ще изпратя един комплект като подарък!
Вие знаете за какво става дума.

14 коментара:

 1. нели, за много години! Желая на теб и цялото семейство много успешна и мирна 2012-та година!Да ти е жив и здрав малчо и във всеки един момент бъдете горди с него, въпреки детските щуротии, които правят понякога :-) Поканите са станали страхотни и съм сигурна, че ще бъде незабравим купон, както за вас родителите, така и за малчуганите :-)

  ОтговорИзтриване
 2. Нелка,да ти е живо и здраво малкото момче!Да расте обгърнато от много любов и внимание и следва мечтите си!Вие покрай него също бъдете много здрави преди всичко и винаги усмивки да ви съпътстват!
  А твоят поздрав към всички родени на тази дата приемам персонално,тъй като и аз си имам един рожденик днес/ова е съпругът ми/.Така ,че и аз приемам твоите поздравления с много ,много усмивки!:)

  ОтговорИзтриване
 3. Благодаря Илияна, и на теб Снежи за милите пожелания!

  ОтговорИзтриване
 4. Честит рожден ден на малкия мъж! Много здраве и безгрижни детски дни, изпълнени с много хубави емоции и незабравими преживявания!
  Поканите са страхотни! Толкова много да ми харесаха! Както и картичката, и тази чудна елхичка! Много готина идея!

  ОтговорИзтриване
 5. Нели, честит рожден ден на детенцето, да ви е живо и здраво, много да ви радва и само усмивки да има на лицата ви!
  Много красиви покани, а елхичката от подаръка е много оригинална!Картичката също е чудесна!

  ОтговорИзтриване
 6. Честита Нова година, много здраве и късмет, много прекрасни мигове със семейството и любимото ти хоби! Пожелавам на малкия ти син много късмет в живота и много здраве! Поканите са страхотни момчешки и много оригинални!

  ОтговорИзтриване
 7. Честит празник!Бъдете щастливи!

  ОтговорИзтриване
 8. Суперска е елхичката ,а поканите са жестоки Нели:-)

  ОтговорИзтриване
 9. Да ти е живо и здраво момчето :)
  Суперски покани си направила - много веселяшки :)

  ОтговорИзтриване
 10. Благодаря Ви мили момичета и от името на малкия мъж!
  Радвам се, че съм Ви развеселила!

  ОтговорИзтриване
 11. Нел, да ти е живо и здраво момчето! Страхотни покани си му направила! Шевовете са супер акцент.
  Картичката и елхичката са чудесни!

  ОтговорИзтриване
 12. Със закъснение, Нели ти честитя Рождения ден на малкото ти момче! Да расте живо и здраво и талантливо като теб! А Новата година донесе на теб и цялото семейство здраве и любов, късмет и щастие! И да ни радваш все така с красиви и оригинални неща!

  ОтговорИзтриване

Много сте мили и Ви благодаря, че отделихте от времето си за мен!