неделя, 26 февруари 2012 г.

Който ни види, да ни завиди!

   Добър вечер, и прощавайте за късния пост, но пък се надявам да се насладите на нашите сръчни ръце и многото фантазия с която измайсторихме тези прекрасни цветя дори в камерен състав!
Първия ни работен урок премина с голямо вълнение за някой и спокойствие за други. Определено ще продължим тези малки майСторийки, защото аз след това се почуствах много емоционално и положително заредена, но това е така защото и според мен / и не само/ красотата и дабротата ще спасят света.
Няма какво повече да Ви баламосвам надявам се като ни видите /благородно/ да ни завидите!



омайна пъпко разцъфни в красива роза ти се превърни




и ето френския  разкош

 Цветята от плат на Ивето направо са УНИКАЛНИ и аз от сърце и БЛАГОДАРЯ, че сподели с нас това свое удоволствие и ни позволи да топнем сръчните си пръстчета и да опитаме тази  благинка!
 Също така огромно БЛАГОДАРЯ и на Дел и Вени за смелостта, времето и настроението  което отделиха за това начало!
Пращавайте, ако волно или неволно съм обидила някой с думите и делата си!

7 коментара:

  1. Колко прекрасно сте съсредоточени в майсторенето :) Определено ви завиждам благородно :) И съм убедена че под вещото ръководство на Ивето сте се справили страхотно и сте си изкарали чудесно. А на нейната блузка видях изключително красиво червено цвете - останаха ми очите. Ако е нейно производство - поздравления! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Ааааах вие работливки, как съжалявам че не можах да ви видя! Страхотни красоти сте направили, някой ден и мен ще ме научите! Простено да ти е Нели , прости и ти!

    ОтговорИзтриване
  3. Ама наистина човек да ви завиди благородно! И как да не, като ви гледа как хубаво творите и колко прекрасности са излязли изпод сръчните ви пръстчета! Да знаете, че това синьо-кафяво ще го сънувам довечера! Еййй, ама и мен това синьо още не ме е пуснало!
    Простено да ти е и на теб, и ти прости!

    ОтговорИзтриване
  4. Нели,толкова емоционална и разкошна работна среща имахме,още съм въодушевена,а вие момичета ,сръчни ръчички,какво само измайсторихте,свалям ви шапка!Нели,благодаря ти,за инициативата и въпреки треската/пред премиерната/дето ме тресе,беше невероятно удоволствие и чест за мен.Надявам се,че сложихме основите и ще се радвам,ако и за напред съм част от градежа на това прекрасно начинание.Нели прости ми,простено да ти е !

    ОтговорИзтриване
  5. Ама наистина ви завидях! Страхотна работилничка сте си спретнали.Жалко,че беше така далече!

    ОтговорИзтриване
  6. Страхотни са,но.... тайната за направата им пак си остава ваша и аз искам такова цветенце МОЛЯЯ !!!

    ОтговорИзтриване
  7. Нели, получаваш блог награда за вдъхновяващ блог.Отбий се при мен.

    ОтговорИзтриване

Много сте мили и Ви благодаря, че отделихте от времето си за мен!